A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Слуги Феміди

Дата: 16.12.2019 13:54
Кількість переглядів: 192

З метою підвищення рівня правової культури учнів, а також проінформованості щодо їхніх конституційних прав та обов'язків, можливостей їх реалізації та захисту, в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. з 09 по 13 грудня 2019 року був проведений Тиждень права, в рамках якого відбулися певні тематичні заходи.

Класний керівник 7 класу Подолянка У. З. провела з учнями соціологічне опитування «Діти та молодь про свої права». Бібліотекар Лисак О. Я. оформила книжкову виставку «Права та обов’язки учня». Також у школі поновлено куточок правових знань. У кожному класі згідно графіку пройшли виховні години «Абетка прав дитини» (1-4 кл.), «Права дитини – щасливе дитинство» (5-7 кл.), «Ми – громадяни України» (8-11 кл.).

З цікавістю та ентузіазмом старшокласники готували презентації й відеоролики на правничу тематику. Та найбільш захопила учнів 9 класу інтелектуально-розважальна гра «Знавці права», яку підготувала вчитель правознавства Руда Н. Т. Переможцем стала команда « Слуги Феміди».

Отак цікаво та насичено пройшов Тиждень права у нашій школі, і ми вважаємо, що недаремно, адже віримо, що всі права дітей будуть виконуватись, а їх порушення суворо каратимуться.

Дрозд Г. Р, педагог-організатор

   

 

   

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень