A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Під час осінніх канікул учні Олеської ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснили чудову екскурсію до міста Лева. Школярі пройшлися найцікавішими таємними закутками підземного Львова

Дата: 09.11.2018 13:59
Кількість переглядів: 233

Під час осінніх канікул учні Олеської ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснили чудову екскурсію до міста Лева. Школярі пройшлися найцікавішими таємними закутками підземного Львова, зокрема підземеллям Єзуїтського костелу, Преображенської церкви та Домініканського монастиря. Учні дізналися, як використовувалися підземелля Львова в давнину, побачили справжній саркофаг католицького єпископа, а також дізналися безліч цікавих та фантастичних історій.

Також наші школярі відвідали аптеку- музей «Під чорним орлом», яка є найдавнішою з існуючих аптек у Львові. Діти зацікавлено розглядали унікальні фармацевтичні ваги, старовинні колекції посуду для зберігання медикаментів, аптечне обладнання різних епох. Загалом в аптеці-музеї продемонстровано більше, ніж три тисячі рідкісних експонатів.

Уся екскурсія відбувалася у формі інтерактивної гри, яка була надзвичайно пізнавальною. Діти брали активну участь у грі, демонстрували свої знання, давали відповіді на різноманітні запитання, за що отримали солодкі подарунки.

Продовжуючи подорож, учні відвідали Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка.  Ми пишаємося, що відвідали будинок, де живе велика історія Великого письменника – Івана Франка. Під час екскурсії  музеєм школярі побачили улюблене місце Івана Яковича Франка – робочий кабінет, старе фортепіано, за яким часто полюбляв просиджувати довгими вечорами письменник, та його робочий стіл, за яким було написано сотні листів й доленосних творів. З розповіді екскурсовода, яка була надзвичайно цікавою і доступною, учні ближче познайомилися зі звичним Франковим побутом та його родиною, творчою натурою Великого письменника. Діти з задоволенням слухали відомості про життя Івана Франка, давали багато запитань. Переглядаючи особисті речі Франка та його родини, школярі наче мимоволі потрапили в особливу атмосфера, у якій жив і працював Каменяр. 

Стеник Ю. І.

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень