A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

19 вересня 2018 р. на базі НВК « Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат імені Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбулася робоча нарада працівників психологічної служби ЗЗСО району.

Дата: 20.09.2018 13:59
Кількість переглядів: 246

19 вересня 2018 р. на базі НВК « Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат імені Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбулася робоча нарада працівників психологічної служби ЗЗСО району. Практичні психологи та соціальні педагоги ознайомились з матеріалами, викладеними в листі МОН України щодо організації в закладах освіти виховної роботи задля безпеки й благополуччя дитини.

Методист районного інформаційно-методичного центру Сорочинська Б.Я. акцентувала увагу на законодавчих актах, які регулюють питання захисту прав дітей, запобігання та виявлення випадків жорстокого поводження, булінгу, приниження честі і гідності дитини.

Присутні обговорили Положення про психологічну службу, зокрема пункти, що стосуються атестації, нормативу робочого часу, ведення документації. Детально розглянули пріоритетні напрями діяльності працівників психологічної служби в процесі реалізації Концепції Нової української школи на 2018-19 н.р.

Спеціаліст Буського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Закала І.Я. виступив з інформацією щодо протидії насильству над дітьми, зокрема серед школярів. Учасники наради отримали методичні матеріали для практичного використання в освітньому процесі , адже психологічна служба у системі освіти функціонує як єдина система, яка сприяє створенню умов для інтелектуального і соціального розвитку здобувачів освіти, надання психологічної підтримки всім учасникам освітнього процесу.

                                                                           Сорочинська Б.Я.,

методист районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти  

                


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень