A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

ZOOM нарада

Дата: 22.07.2020 14:02
Кількість переглядів: 213

Сьогодні 22.07 відбулась ZOOM нарада з керівниками відділів освіти області, яку провів директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска за участю заступника голови облдержадміністрації Івана Собка. На нараду було запрошено заступника голови РДА Богдана Гринишина. Ключовим питанням наради   було виділення «Субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Провідний спеціаліст сектору освіти Олена Ільницька доповіла, що сектором освіти Буської РДА проведено закупівлю комп’ютерної техніки для «Нової української школи» на суму 974580,00 грн. а саме 37 комплектів, до складу яких входять ноутбуки та багатофункціональні пристрої для вчителів, які будуть працювати  у 2020 році з учнями перших класів. 19 комплектів вже завезено у заклади освіти району.

Також сектором освіти вже закуплено 592 комплекти шкільних меблів у складі: одномісної парти та стільця для учнів 1 класу НУШ, на суму 1027712,00 грн.

Очікуємо на закупівлю дидактичних матеріалів для НУШ.

Отже, не зважаючи на пандемію COVID-19, віримо в те, що цьогоріч наші діти таки підуть до оновлених 1 класів і ми зможемо з впевненість сказати, що вони отримають ті знання, на які вони так довго чекали. А наші вчителі зможуть активно попрацювати в оновлених класах з гарною якісною технікою та чудовим дидактичним матеріалом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень