A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Національна гвардія на варті миру та безпеки

Дата: 18.03.2019 14:38
Кількість переглядів: 159

             З метою формування національної свідомості, патріотичних цінностей, почуття любові до держави та готовності  стати на її захист учні Гумниської ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району відвідали Навчальний центр Національної гвардії України у місті Золочеві.

        Екскурсія військовою частиною розпочалася з перегляду відеороликів про розвиток  Національної гвардії упродовж останніх років, головні завдання та  матеріально-технічну базу для навчання гвардійців. Учнів поінформували щодо основних аспектів служби за контрактом, можливостей здобувати освіту в Національній академії Національної гвардії України. Інструктори з тактичної медицини залучили школярів до участі в практичному занятті щодо надання медичної допомоги при пораненнях. У навчальному корпусі учні ознайомилися зі засобами сучасного зв’язку, відвідали комп’ютерний клас, мультимедійний тир, клас підготовки саперів, у якому дітям наголосили на дотриманні правил безпеки та послідовності виконання дій при виявлення боєприпасів. Школярам продемонстрували тренажер підготовки водіїв вантажного автомобіля КРАЗ, комплексний тренажер екіпажів бронетранспортера.

          Учні, переповнені емоціями, обмінювалися враженнями, розмірковували про можливе майбутнє в якості захисника держави Україна.

Лариса Барда, директор школи

      

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень