A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З метою організації правоосвітньої роботи серед шкільної молоді з 10 по 14 грудня у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району було організовано виховні заходи, присвячені Всеукраїнському тижню права.

Дата: 17.12.2018 14:51
Кількість переглядів: 262

   З  метою організації правоосвітньої роботи серед шкільної молоді з 10 по 14 грудня у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району було організовано виховні заходи, присвячені Всеукраїнському тижню права.

    Восьмикласники під керівництвом учителя історії та правознавства Батюк Оксани Миколаївни підготували загальношкільну тематичну лінійку «Право у твоєму житті», наголосивши на необхідності знати права та виконувати обов’язки. Учні закликали скористатися матеріалами книжково-журнальної виставки «Правові знанняце веління часу».

     Оксана Миколаївна залучила учнів 6, 7, 8 класів до проведення Всеукраїнського уроку «Права людини», під час якого ознайомила учнів  із Загальною декларацією прав людини, яка  засвідчує основні міжнародно-правові стандарти. Під час виховної години «Діти: злочин та кара» учитель разом із учнями розглянули поняття злочину, наголосивши на відповідальності неповнолітніх за скоєні правопорушення. У грі «Найрозумніший» змагалися між собою восьмикласники Турій Соломія, Наконечний Тарас та Мороз Андрій. Школярі відповідали на питання правової вікторини, розгадували зашифровані слова. Перемогу отримав Наконечний Тарас.

    Школярі  взяли участь у конкурсі стіннівок на правому тематику. Переможцями стали учні 6, 8 класів. Друге місце посіли семикласники.

   Класний керівник Короляк Лідія Андріївна організувала для учнів 6, 7 класів  брейн-ринг «Знаємо свої права, виконуємо свої обов’язки». Між собою змагалися команди «Юристи» та «Правознавці». Діти відповідали на запитання бліц-вікторини, складали зі слів вислови, що стосувалися необхідності дотримання законів, знання прав та свобод людини відтворили на «правовому дереві». Перемогу здобула команда «Правознавців».

 

Лариса Барда,

директор школи

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень