A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

День знань

Дата: 02.09.2019 14:53
Кількість переглядів: 177

Сьогодні, 2 вересня 20019 року, в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при Львівському національному університеті ім. І. Франка», як і по всій Україні, відбулися урочистості з нагоди Дня знань.

На лінійці директор НВК Ольга Степанівна Антонишин привітала усіх присутніх зі святом і вручила учням нагороди за досягнення у минулому навчальному році. Учні випускного класу побажали найменшим учням цікавої і пізнавальної мандрівки Країною знань та супроводили їх до навчальних класів. У Нову українську школу прийшли навчатися 32 хлопчиків і дівчаток. Батьки та класні керівники допомогли дітям виготовити перший дзвіночок з іменем. А ще – дітки співали, танцювали, «готували» корисні сніданки, садили рослинки на шкільній клумбі та робили святкові світлини на пам'ять про свій перший день у школі.

Учні 2-4-их класів початкової школи разом зі своїми вчителями провели «Веселі посиденьки» і поділилися своїми враженнями про літо.

Гімназисти креативили на пізнавальних локаціях: малювали листівку до 28-ої річниці Незалежної України, визначали сім складових вдалого навчання, висловлювали свої побажання на навчальний рік і вибирали улюблені факультативи, а також сфотографувалися та взяли участь в екологічній акції «Посади рослинку».

Розпочалась осінь, розпочався новий навчальний рік – цікаво, весело, творчо та емоційно.

Успіхів, нових відкриттів та досягнень!

       

      

 

        

 

      

 

      

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень