A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Звісно, на передову нам ще рано, а от підтримати добрим словом та смаколиком воїна-захисника ми можемо з легкістю. Як тільки пан Ярослав Вороновський повідомив, що їде перед святом Миколая в зону ООС, учні ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» поч

Дата: 17.12.2018 14:56
Кількість переглядів: 227

Патріотизм може виражатись в різній мірі. Хтось носить вишиванку та розмовляє українською, вважаючи себе патріотом, хтось розвиває власну справу, а разом із нею – державу, інший віддає за батьківщину життя, захищаючи її від агресорів. Треті, відчуваючи потребу допомогти хоч чимось найменшим, стають волонтерами.

Звісно, на передову нам ще рано, а от підтримати добрим словом та смаколиком воїна-захисника ми можемо з легкістю. Як тільки пан Ярослав Вороновський повідомив, що їде перед святом Миколая в зону ООС, учні ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» почали збирати традиційну «посилку».

Сформовані для кожного солдата пакунки з теплими шкарпетками, солодощами, засобами гігієни та найщиріші дитячі листи зі словами вдячності й малюнки вже чекають волонтерів та готові вирушати до нових господарів.

Ірина Дусан,

педагог-організатор

   

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень