A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Не оминула ця подія і НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.», в якій з 10 по 14 грудня було проведено Тиждень правових знань. В рамках тижня були проведені тематичні заходи.

Дата: 18.12.2018 15:03
Кількість переглядів: 270

10 грудня в Україні відзначали Міжнародний день прав людини. В цей день була прийнята Загальна декларація прав людини- перший міжнародний документ, який задекларував рівність усіх людей.

Не оминула ця подія і НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.», в якій з 10 по 14 грудня було проведено Тиждень правових знань. В рамках тижня були проведені тематичні заходи. Серед них: перегляд науково-популярного фільму «Конвенція про права дитини» (5кл., Сокур В.О.);  виховна година «Конвенція ООН про права дитини» (7 кл., Дацюк І.Г.,); виступ на тему: «Знай свої права, дитино!» (6, 9 кл., Литвин М.М., Король М.А.); виховна година «Що треба знати про право і закон» (8кл., Дзюба О.М.,); команда учнівського самоврядування підготувала інформаційну стіннівку (Шпак Н.Г.,), а учні 5-го класу організували флешмоб «Малюнки-долоньки» (Король М.А.). Вдалим завершенням Тижня права став приїзд місіонерів, які на основі власних життєвих прикладів розповіли про шкідливий вплив алкоголю, наркотиків, тютюну на  організм дитини.     

Метою проведення Тижня правових знань було формування правової свідомості, системи правових уявлень і переконань у школярів, прищеплення учням поваги до прав і свобод людини, забезпечення знання й виконання ними законів, підвищення рівня правової культури учнів, попередження асоціальних проявів серед неповнолітніх.

 

Король М.А.,

педагог-організатор

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень