A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права в Утішківській ЗОШ І-ІІ ст. з 10 по 14 грудня відбулися заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій.

Дата: 18.12.2018 15:12
Кількість переглядів: 198

В  рамках проведення Всеукраїнського тижня права в Утішківській ЗОШ І-ІІ ст. з 10 по 14 грудня  відбулися заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій. 10 грудня, у 8-9 класах вчитель Куса Л.В. провела відкритий урок «Права людини». Протягом тижня класні керівники провели години спілкування на правову тематику, де учні дізналися, з якого віку, як і де підлітки можуть захистити свої права та інтереси – самостійно або за допомогою законних представників.

Для учнів 3-4 класів педагог Спільник М.В. провела гру-мандрівку «Права людини в Україні».

  У школі оформлені стенди, «Пам’ятка для учнів щодо профілактики правопорушень», відбувся  конкурс малюнків на тему «Ми знаємо свої права». 

Вищезазначені заходи сприяли підвищенню зацікавленості учнів у вивченні правознавства, вмінню застосовувати правові знання в повсякденному житті.

Тимоць О.С.,

педагог-організатор

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень