A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

14 листопада завітало свято Осені і до Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з трьома осінніми місяцями

Дата: 15.11.2018 15:37
Кількість переглядів: 227

Чарівниця Осінь… А й справді, як не відзначити цю чудову пору року і не влаштувати свято? Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.

        14 листопада завітало свято Осені і до Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з  трьома осінніми  місяцями – Вереснем (Топорівський Назар), Жовтнем (Короляк Денис), Листопадом (Цюрко Владислав). Гостей дійства радо зустріла Королева Осінь (Гаврилич Аліна) із запашним короваєм. А яке ж свято без великої гарбузової родини, яка розповіла присутнім про користь кожного овоча. Діти і глядачі відгадували загадки про осінь, гаряче аплодували солістам Дяків Андріані, Шелембі Анастасії, Гаврилич Аліні.

       Своєю красою і незвичайністю вразили костюми дітей. Усі були у захваті від гарного свята, яке подарували учні 5 класу разом з класним керівником Данилихою О. М.

       Та найцікавішим продовженням свята була організована класними керівниками, батьками та учнями шкільна ярмарка. Діти  продавали солодощі, печиво, домашні тістечка, желе,  торти, канапки, запечені яблука, узвари, соки. Частину вилучених грошей діти передадуть на благодійність дитині-сироті, решту використають на потреби класу.

       Всі приготування оправдали сподівання учасників, бо свято вдалося на славу. Учням  було дуже цікаво і весело. Присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографувалися на пам'ять про цей день. 

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень