A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Формування безпечного освітнього середовища у ЗЗСО Буського району

Дата: 26.09.2019 15:41
Кількість переглядів: 180

26 вересня 2019 року відбулася нарада керівників ЗЗСО Буського району, яку провела начальниця відділу освіти Олійник Г.М.

Головний спеціаліст відділу освіти Глуховецький  Б.Л. доповів про стан  охоплення загальною середньою освітою дітей шкільного віку  та навчання п’ятирічок, довів до відома статистику по випускниках 2018-2019 навчального року, повідомив про результати рейду «Урок-2019».

Методист РІМЦ Гулка З.В. акцентувала увагу присутніх на забезпеченні здобувачів освіти підручниками, зокрема на придбанні та доставці у 2019 році підручників за кошти держбюджету.

Ціхоцький Л.Л., методист РІМЦ ,  наголосив на обов’язках керівників ЗЗСО щодо питань охорони праці згідно з Положенням «Про організацію роботи з охорони праці та життєдіяльності учасників освітнього процесу в установах і закладах освіти», затвердженого наказом МОН від 26.12.2017 р.№ 1669. Окрім того, виступаючий ознайомив із наказом  МОН від 16.05.2019 р. № 659 « Положення про порядок розслідування нещасних випадків, що сталися із здобувачами освіти під час освітнього процесу».

Досвідом роботи з охорони праці в навчально-виховному процесі поділився директор Задвір’янського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Максимів А.С.

Методист РІМЦ Нетреба Г.В. озвучила питання атестації педагогічних працівників, курсової перепідготовки вчителів 2015 та 2016 років атестації та участі вчителів району у Всеукраїнському конкурсі « Учитель року 2020»

Начальниця відділу освіти Олійник Г.М. підкреслила важливість співпраці педагогів з батьками, на дотриманні внутрішнього розпорядку  освітнього закладу.

Очільниця відділу освіти завершила нараду привітанням з прийдешнім професійним святом – Днем працівника освіти.

 

Сорочинська Б.Я., методист районного

інформаційно-методичного центру відділу освіти

Буської РДА

   

 

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень