A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

У Побужанській ЗОШ І-ІІІ ст. з метою вшанування пам’яті героїв Крут заступником директора з навчально-виховної роботи Штибель С.В. та педагогом-організатором Прокудою Г.А. 28 січня 2019 р. було проведено загальношкільну лінійку «Герої Крут – для наща

Дата: 29.01.2019 16:02
Кількість переглядів: 229

29 січня український народ щороку вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. У Побужанській ЗОШ І-ІІІ ст. з метою вшанування пам’яті героїв Крут заступником директора з навчально-виховної роботи Штибель С.В. та педагогом-організатором Прокудою Г.А. 28 січня 2019 р. було проведено загальношкільну лінійку «Герої Крут – для нащадків взірець». Учні помянули хвилиною мовчання борців за волю України. Дацків Г.М. оформила тематичну  книжкову виставку: «Крути – і сум, і біль і вічна слава України».

   Схилімо свої голови перед світлою пам’яттю тих молодих лицарів, які далекого січневого ранку заступили собою шлях ворогам на Київ во ім'я воскреслої сьогодні України.  Пам’ятай про Крути, про те, що і тепер Україна перед небезпекою.

 

Прокуда Г.А.,

педагог-організатор


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень