A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Тільки творчий педагог формує творчу особистість

Дата: 25.09.2019 18:17
Кількість переглядів: 178

25 вересня 2019 року відбулася Платформа Методична педагогів дошкільної освіти Бущини у форматі Всеукраїнського Дня Дошкілля. Зі вступним словом звернулась очільниця відділу освіти Олійник Г.М., вітальним – Ціхоцький Л.Л., методист РІМЦу, Грещук Й.Ф., директор НВК «Яблунівська ЗОШ І-ІІ ст.».

Голова РМО Забронська Н.І. акцентувала увагу колег щодо партнерської взаємодії та створення іміджу педагога як запоруки професійного успіху. А психолог ЗДО м. Буська Якимович С.К. – «Пізнай себе і допоможи дітям пізнавати себе». Методичний супровід здійснювала Гулка З.В., яка виокремила, за Н. Харченко, «П’ять уроків олівця», ознаки якого стануть у пригоді кожного освітянина; основу для розроблення Концепції розвитку дошкільної освіти до 2025 року та наступність між дошкільною і початковою ланками освіти в контексті завдань НУШ.

Учасники ознайомились з досвідом роботи ЗДО «Сонечко» с. Заводське (директор Слєпець Л.І.) в частині інтегрування творчої спадщини педагога-практика Сухомлинського В.О. Вихователь Боднарчук Л.Б. мультимедійно представила досвід свого закладу. Адже в умовах швидких змін у педагогічній освіті важливо не втратити позитивних здобутків минулого.

За успіхи на дошкільній ниві педагоги отримали грамоти, подяки відділу освіти , а колектив «Оленка» с. Новий Милятин (директор Романів М.В.) грамоту ДОН ЛОДА і ЛООППОіН України за зайняте ІІ місце у Всеукраїнському громадському огляді-конкурсі стану умов та охорони праці. Вишиваним рушничком подяки, художнім словом привітали дошкільнята і вихователі ЗДО «Калинонька» смт. Красне (директор Ситник В.В., вихователь-методист Миляновська Г.Ф.) із професійним святом і подарували всім аплікації на згадку.

Пам’ятаймо: любов виникає з любові, а у творчого педагога – творчі особистості!

Зіновія Гулка, методист районного

інформаційно-методичного центру відділу освіти

Буської РДА

   

 

   

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень