A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Відповідно до плану роботи школи, відзначаючи Європейський день боротьби з торгівлею людьми, з 15 по 19 жовтня 2018 року у Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено інформаційну кампанію з протидії торгівлі людьми серед школярів

Дата: 24.10.2018 16:19
Кількість переглядів: 346

      Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна, вона не обмежена тижнем, місяцем, роком, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні, обов’язково знадобляться в майбутньому.

       Відповідно до плану роботи школи, відзначаючи Європейський день боротьби з торгівлею людьми,  з 15 по 19 жовтня 2018 року у Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено інформаційну кампанію з протидії торгівлі людьми серед школярів (підготовлено матеріали на спеціальному стенді (педагог-організатор Ткачук О.Я.)). Класні керівники 5-11 класів на виховних годинах здійснили інформаційно-роз яснювальну роботу з питань протидії торгівлі людьми за матеріалами навчального посібника « Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», а в четвертому класі була проведена година спілкування «Незнайомі люди. Правила поведінки» (учитель початкових класів Ковалишин Г. М.) . В ході виховного заходу діти дізналися, як треба себе поводити при різних небезпечних життєвих ситуаціях, а саме: в під’їзді, у ліфті, на вулиці, наодинці вдома, коли почули дзвінок у двері чи задзвонив телефон. Розігрували рольові ігри , назвали свої правила з «НЕ» в небезпечних ситуаціях, які можуть виникнути з ними в житті.

    Формування розуміння того, що людська гідність, права людини є найвищою цінністю, а також попередження та формування нетерпимої поведінки до будь-яких форм експлуатації людини — одне із завдань педагогічного колективу школи.

Політило М. Я.,

заступник директора з виховної роботи Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів

      

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень