A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Прощавай, колиско дитинства!

Дата: 31.05.2019 16:25
Кількість переглядів: 165

Як швидко плине час! Ось і стали дорослішими наші діти – час проводжати їх до школи. це веселе свято з присмаком суму! Радісно бачити усміхненні обличчя випускників та їх батьків та сумно розлучатися з дітками, які за ці роки стали вже рідними!

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Так, 28, 29 травня 2019 р у дошкільному навчальному закладі «Калинонька» смт. Красне відбулися свята прощання з дитсадком, випускниками яких стали 39 прекрасних, чарівних хлопчиків та дівчаток.

Родзинкою урочистості став виконаний прощальний вальс з батьками, який запам’ятається і залишиться в серцях на все життя не тільки у самих вихованців закладу, але й у всіх, хто завітав у той день на випускний до діток у садочок.

Вікторія Ситник,

завідувач ДНЗ «Калинонька» смт. Красне

   

    

 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень