A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Вони для нас виборюють життя…

Дата: 18.03.2019 16:26
Кількість переглядів: 189

           День українського добровольцясвято, що відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014 року відбувся перший відкритий вогневий бій у Харкові на вулиці Римарській російсько-українського протистояння, в ході якого українські сили відбили штурм проросійських бойовиків.

           Адже нема і не буде жертовнішої справи, аніж узяти до рук зброю для захисту своєї країни, родини, дітей.

              Тому з нагоди відзначення Дня українського добровольця в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. провели музично-патріотичний флешмоб «Вони для нас виборюють життя…», який підготували учні 10-11 класів разом з педагогом -організатором Дрозд Г. Р. До школи завітали випускники, а сьогодні – воїни-захисники Султанов Роман та  голова районного осередку спілки «Побратимів України» Мілер Іван. Школярі привітали гостей щирими словами, солодощами , подякували за мужність, відвагу, героїзм. А на закінчення флешмобу виконали Марш війська України, Гімн ОУН «Зродились ми великої години».

       День українського добровольця – це і нагадування всім нам, що одного разу, ставши на захист Батьківщини, ми до кінця нашого життя залишаємось її добровольцями. Вояками доброї волі. І нашим святим обов'язком залишається боротьба за справжню Державу без псевдоеліт, корупції та політичного лихварства. Ставши на захист України, ми вже не маємо права відступати.

 Дрозд Г.Р., педагог-організатор


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень