A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Теплого осіннього дня учні 4-А класу ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст.№1» (класний керівник - Гута М.Т.) відвідали районний територіальний центр соціального обслуговування населення, що у Буську, з концертною програмою «Серце забуте, обігріте добром», присв

Дата: 08.10.2018 16:28
Кількість переглядів: 414

Теплого осіннього дня учні 4-А класу ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст.№1» (класний керівник - Гута М.Т.) відвідали районний територіальний центр соціального обслуговування населення, що у Буську, з концертною програмою «Серце забуте, обігріте добром», присвячене Міжнародному Дню людей похилого віку. Учні подарували бабусям і дідусям хороший настрій, приємні хвилини спілкування. З дитячих уст линули милозвучні пісні, прекрасні поезії, щемливі слова прози. Незабутнім  залишився танець «Україна – це ми» (керівник Новак Т.В.)

Присутні старші люди тішилися, що їх не забувають, що про них пам’ятають. Маленькі дитячі серця зуміли, хоч на хвилинку, розвіяти сум, самотність, адже у кожного присутнього своя доля, своя історія. На завершення свята учні 4 – А класу пригостили своїх глядачів солодощами і пообіцяли що зустріч ця не остання , а слова хай будуть такі:

«Нехай для Вас же сонце світить

І квіти ніжності цвітуть

Нехай в добрі, у щасті й мирі

Усі роки ваші пройдуть!»

Сапотюк Соломія,

учениця 10 – Б класу

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень