A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«Доростаю до слова…»

Дата: 06.11.2019 15:59
Кількість переглядів: 200

6 листопада 2019 року вчителі української мови та літератури ЗЗСО Буського району взяли участь у творчій зустрічі «Доростаю до слова» з поетесою, членом Спілки письменників України Валентиною Лотоцькою, заступником директора з навчально-виховної роботи ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» Зустріч відбулася в актовій залі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка». Привітала Валентину Лотоцьку методист РІМЦ відділу освіти Буської РДА Світлана Лабінська.

Талановита поетеса презентувала поетичні збірки «Щастя із присмаком неба», «Пелюсткові зливи» та «Квиток у весни». Читали поезії автор, вчителі Красненської школи Юлія Роман-Ярошевська та Ірина Дусан, учениця 7 класу Божена Роман-Ярошевська, керівник гуртка Буського Будинку дитячої та юнацької творчості Марія Камінська та її вихованці. Пісні на слова Валентини Лотоцької виконувала автор – учитель музичного мистецтва Красненської ЗОШ Оксана Приставська. Усіх слухачів до глибини душі зворушили багатогранний талант і щедрість душі потеси.

Творча атмосфера і піднесений настрій сприяли невимушеному спілкуванню автора з аудиторією та поповнили інтелектуальну скарбничку педагогів.

Світлана Лабінська, методист РІМЦ

відділу освіти Буської РДА

   

 

 

      

 

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень