A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Динь цивільного захисту в Олеському ОЗЗСО І-ІІІ ст.

Дата: 29.04.2021 12:02
Кількість переглядів: 215

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 27 квітня 2021 р., в Олеському ОЗСО І-ІІІ ступенів відбувся День цивільного захисту, а саме - навчальна евакуація. За сигналами «УВАГА, ВСІМ!» - учні, вчителі та усі працівники школи організовано і вчасно провели евакуацію відповідно до розробленої в закладі Інструкції щодо виконання вимог та порядку дій населення (персоналу) у разі виникнення надзвичайних ситуацій (пожежа). Усіх учасників освітнього процесу евакуйовано на шкільний стадіон.

     Основна мета заходів цього дня –  набуття умінь та навичок  грамотно і чітко діяти у  надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я і життя; формування та розвиток у здобувачів освіти високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємодопомоги, постійної готовності правильно діяти при виникненні загрози чи надзвичайних ситуацій.

  День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально.   Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень