A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Нарада керівників ЗЗСО

Дата: 31.05.2021 08:52
Кількість переглядів: 182

8 травня 2021 року на базі Буського міського Народного дому відбулася планова нарада керівників загальної середньої освіти та директорів позашкільних закладів за участю Буського міського голови Ростислава Сліпця.

Очільник Буської територіальної громади розповів про роботу ТГ, участь закладів освіти у мікропроєктах, пояснивши подальші перспективи громади; дав вичерпні відповіді на поставлені запитання, що стосувалися здебільшого матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради Богдан Глуховецький обговорив з учасниками наради ряд питань, що стосуються закінчення навчального року, переведення працівників пенсійного віку на нові умови праці, а також інші питання ЗЗСО. Зокрема, роз`яснив механізм звільнення працівників-пенсіонерів, які відмовилися від укладання строкового трудового договору, довів до уваги план попереднього захисту мережі та перспективного навантаження, відповів на хвилюючі запитання.

 Виступаючи, заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена Ільницька зробила наголос на організації курсів підвищення кваліфікації у ІІ півріччі 2021 року, зарахуванні учнів до 1 класу ЗЗСО за допомогою електронної системи ІСУО; нагадала про впорядкування сайтів освітніх закладів, розміщенні там інформації щодо звіту директора ЗЗСО та відповіла на запитання аудиторії.

Головний спеціаліст відділу Галина Олійник доповіла про виконання програми «Обдаровані діти Бущини» та іменну стипендію на честь Героїв АТО та Героїв Небесної сотні, умови її отримання.

Учасники наради обговорили проблемні питання закінчення навчального року та підготовки до нового навчального року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень