A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Буському дитячому будинку «Добре серце»  21.02.2022 р. було проведено лінійку пам’яті «Герої не вмирають» присвячену річниці Революції Гідності: Пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Дата: 22.02.2022 16:39
Кількість переглядів: 147

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості,  розвитку бажання стати гідними громадянами України в Буському дитячому будинку «Добре серце»  21.02.2022 р. було проведено лінійку пам’яті «Герої не вмирають» присвячену річниці Революції Гідності: Пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Адже ми не маємо права забути, що  Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечити те, щоб їхня жертва не була марною та, щоб подібне більше ніколи не повторилось.

Вихованці мали можливість переглянути сторінки історичних подій того часу. Дівчата підготували розповіді про ті події, зокрема розповіли про наймолодших учасників Майдану – Устима Голоднюка та Назара Войтовича. Горошко О.І. розповіла про медичну сестру – нашу землячку Марію Матвіїв, а Нарольська Г.В. про ще одну нашу землячку, яка віддала життя за щасливе наше майбутнє – Ольгу Буру. Діти вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, та молитвою «Отче Наш».  Вихованці запевнили дорослих, що вони проти війни, вони за мир в Україні. Це прозвучало у піснях «Відмініть війну» та «Я тебе ненавиджу війна».

 

Вас пам’ятати будемо завжди.

Із вами будемо боротись за країну.

За ту країну, де нема брехні й війни,

За нашу й вашу мирну Україну!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень