A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Готуємося до нового 2022- 2023 навчального року

Дата: 19.08.2022 10:09
Кількість переглядів: 159

Прийдешній навчальний рік для всіх учасників освітнього процесу в ЗЗСО, ЗДО, держслужб, які відповідають за безпеку та якість навчання, розпочинається у надскладних умовах воєнного стану та епідемічної ситуації. Перед освітянами та батьками здобувачів освіти стоїть  відповідальний вибір- яку форму навчання обрати:дистанційну чи очну? Як убезпечити школярів від ракетних атак ненависного, підступного рашистського  ворога та уникнути захворювання на Covid та його нові види?

Таку ціль ставила перед собою комісія з перевірки  готовності до нового навчального рокузакладів освіти Буської  ТГ.

Попередній огляд шкіл, здійснений начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради  Марією Ричель та провідним інспектором ВЗНС Золочівського РУ ГУ ДСНС У країни  Андрієм Піджарком допоміг визначити, в яких школах можливо облаштувати укриття,  який обсяг  робіт слід виконати,  як скласти кошторис.

Наступний триденний об' їзд шкіл з 16 по 18 серпня свідчить про одне - бажання педагогів, батьків і учнів розпочати новий навчальний рік  у будь-якому форматі (в залежності від ситуації). Для цього в освітніх закладах  проведено косметичні ремонти, облаштовано укриття, розроблено маршрути евакуації учасників освітнього процесу рід час сигналу «Повітряна тривога!»  Члени фахової  комісії ретельно вивчили стан готовності освітніх закладів до навчання і надали практичну допомогу.        

  Так, здійснено забір питної води, перевірено  наявність засобів протипожежної безпеки та дезінфікуючих засобів, надано рекомендації директорам шкіл щодо повного облаштування  укриттів.

Велика подяка місцевим благодійникам  , батькам, педпрацівникам і техпрацівникам, які долучилися до відкриття освітнього процесу в умовах воєнного стану, всіляко сприяють безпечному навчанню дітей і здобуттю ними якісних знань. Разом здолаємо всі виклики сьогодення. Віримо в наші ЗСУ і близьку Перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень