A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Традиційне зібрання керівників освітніх закладів Бущини перед початком нового навчального року.

Дата: 29.08.2022 15:20
Кількість переглядів: 109

 Флешмоб.

 

???? В незвичному форматі під відкритим небом відбулося сьогодні, 29 серпня, традиційне зібрання керівників освітніх закладів Бущини перед початком нового навчального року.

???? Йшлося про те, як працювати колективам шкіл в умовах воєнного стану, про готовність укриттів, форми очної та дистанційної роботи, які використовуватимуть освітяни під час проведення уроків. Модератором зустрічі була начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Ричель.

???? Звернувся до керівників закладів Буський міський голова Ростислав Сліпець.

Очільник нашої громади подякував педагогам за роботу, акцентував увагу на викликах, які очікують освітян під час організації навчально-виховного процесу.

"Цей навчальний рік ми розпочинаємо в умовах війни, водночас розуміємо, що дітям треба навчатися, адже вони наше майбутнє й мають зростати розумними та освіченими", - зазначив у своєму виступі міський голова.

???? Хвилиною мовчання педагоги вшанували захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

???? Поряд з місцем проведення зібрання усі охочі мали нагоду ознайомитися з виставкою робіт Буського будинку дитячої та юнацької творчості, побачити, як діти під керівництвом своїх наставників вправляються в образотворчому мистецтві, виготовленні виробів з бісеру, витинанні..

Також показали свою майстерність у вокальному співі та грі на музичних інструментах учні Буської музичної школи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень