A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти.

Дата: 16.12.2022 21:57
Кількість переглядів: 608

Сьогодні, 16 грудня, на базі Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1  за участю Буського міського голови Ростислава Сліпця відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, на якій було розглянуто ряд виробничих питань.

►Начальник відділу освіти Марія Ричель подякувала керівникам за належну роботу у складний час, підвела підсумки 2022 року, ознайомила із станом фінансування освітньої галузі на 2023 рік, проаналізувала стан функціонування офіційних веб-сайтів закладів загальної середньої освіти.

►Головний економіст відділу освіти Віра Домкович довела до відома керівників бюджет освіти громади на 2023 рік і звернула увагу на можливі труднощі з виплатою надбавок.

►Головний спеціаліст Галина Олійник ознайомила керівників із наказом МОН від 12.09.2022 № 808 «Деякі питання проведення у 2022/2023 навчальному році державної підсумкової атестації осіб, які здобувають загальну середню освіту» та з опублікованим 13 грудня 2022 року для громадського обговорення  проєктом Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2023 році.

►Головний спеціаліст Богдан Глуховецький звернув увагу на підготовку та проведення атестації педагогічних працівників 2023 року.  Нагадав про терміни роботи комісій І та ІІ рівнів.

►В.о директора ЦПРПП Марія Барак поінформувала присутніх про проходження сертифікації педагогічними працівниками ЗЗСО громади, ознайомила з ходом проведення ІІ туру Всеукраїнських олімпіад.

►Буський міський голова Ростислав Сліпець наголосив на важливості реформи освіти та відмітив позитивну роботу педагогів, подякував керівникам освітніх закладів та відділу освіти за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, вчасне вирішення усіх питань.

 

►Свою роботу презентував інклюзивно-ресурсний центр Буської міської ради.  Святкове дійство «Єдність у різноманітті» для учнів з ООП початкових інклюзивних класів Буської ТГ, яке підготували директор ІРЦ Наталя Тронь та  фахівець  ІРЦ Софія Сендега нікого не залишили байдужим. На святі учні презентували себе і свої таланти та взяли участь у розважальних іграх. Завершилося свято спільним малюнком.

►Театралізоване дійство  «Зустріч з Миколаєм» подарували гостям  учні Буського ОЗЗСО.  Творчий колектив у складі педагогів   Буського ОЗЗСО і Кізлівської філії привітав учасників патріотичною піснею, з якою представляв нашу громаду на районному Фестивалі патріотичної пісні, що проходив на базі Львівського Палацу мистецтв.

►Родзинкою всієї зустрічі стала пісня «Враже» у виконанні  гурту педагогів Буського ОЗССО  із красивою назвою «Коралі».

►Завершилася зустріч спільною колядою, якою прославляли народження Господа нашого Ісуса Христа і висловлювали сподівання на заступництво і щасливу долю для України!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень