A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Про проведення Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників

Дата: 11.01.2023 15:53
Кількість переглядів: 436

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів та природокористування України, Інституту зоології ім. І. І. Шмальгаузена НАН України та Національного науковоприродничого музею НАН України у грудні 2022 року – лютому 2023 року проводить Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників.

Положення про конкурс розміщено на сайті www.nenc.gov.ua

До участі в заході запрошуються учні (вихованці) закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Конкурс проводиться у два етапи:  І етап (відбірковий) - у грудні 2022 року – січні 2023 року;  ІІ етап (фінальний, дистанційно) — з 27 лютого до 28 лютого 2023 року. Для участі в заході необхідно до 31 січня 2023 року зареєструватися в режимі онлайн на сайті за посиланням: https://forms.gle/vMNxLZwXBMGJ7wua6

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального (онлайн, дистанційно) етапу конкурсу. Результати відбору будуть оприлюднені 10 лютого 2023 року на сайті: www.nenc.gov.ua .

Для участі в фіналі Конкурсу кожний учасник представляє такі матеріали: 1. Відеозапис захисту проєкту з використанням постеру або презентації. Тривалість відео – до 7 хвилин. 2. Тези роботи (з відомостями про учасника і керівника). Відеозахист та роботу учасника необхідно надіслати до 25 лютого (включно) на електронну адресу na taben @nenc.gov.ua з позначкою «Конкурс юних зоологів і тваринників». Результати фінального етапу конкурсу будуть оприлюднені до 10 березня на сайті Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Детальна інформація – за телефоном: (093)213-40-81; електронна пошта: nataben@nenc.gov.ua (Наталія Бень – координатор конкурсу).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень