A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Святкування Різдва Христового "Добре серце".

Дата: 12.01.2023 17:04
Кількість переглядів: 107

З 05.01. по 08.01. 2023 р. вихованці дитячого будинку «Добре серце» були запрошені у Малу Семінарію Святого Духа смт.  Рудно на святкування Дня народження новонародженого Ісуса.

Головна мета заходу – святкування Різдва Христового. Різдво є одним з головних християнських свят, яке вирізняють унікальні звичаї і традиції. А також власні символи. Це була неймовірно духовна атмосфера свята. Для дітей були організовані різноманітні майстер класи: вивчення колядок, віншувань, випікання просфори, приготування вареників, перегляд різдвяних мультфільмів. Особливе враження справила свята вечеря, де за різдвяним столом зібралися семінаристи, священики з сім’ями, запрошені діти, волонтери.

В день Різдва діти прославили новонародженого Ісуса колядками в Гарнізоному Храмі Петра і Павла, молилися за мир в Україні, побували в музеї вишиваних ікон та образів отця – доктора Дмитра Блажейовського, побували на екскурсії у підземеллях Львова, переглянули виставу «Різдвяна ніч» в театрі ім. Марії Заньковецької.

Переповнені великою радістю Різдва, благословенною любов’ю, щасливі діти поверталися додому.

Велика вдячність всім організаторам цієї поїздки :волонтерам, семінаристам, священикам, усім небайдужим людям. Хай цьогорічне Різдво принесе нашій країні перемогу, знищить все зло, а Господня сила і опіка завжди буде з нами усіма! 

​​​​​​


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень