A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

«Вінок шани Кобзарю»

Дата: 13.03.2023 13:58
Кількість переглядів: 103

У цей складний історичний час для нашої країни, в період повномасштабної війни, сила слова українського поета, письменника, художника Тараса Григоровича Шевченка, Кобзаря, звучать по – особливому, з мотивами сучасності.

З нагоди 209 – ї річниці з дня народження Кобзаря 10.03. у Буському дитячому будинку «Добре серце»  відбувся захід «Вінок шани Кобзарю», підготовлений вихователем Пучинською М.В та музичним керівником Нарольською Г.В. Розпочався захід дуже символічно з  виконання Гімну України, адже саме це День Державного гімну України.  Вихованці розказували найсильніші вірші Т. Шевченка, написані понад століття тому, але які є дуже актуальні в наш нелегкий час. Озвучили пісні «Тече вода із – за гаю», «Кобзар», «Як би мені черевички», «Пісня про Кобзаря», та на сучасні мотиви виконали пісні «Думи, мої думи», «Заповіт», «Тополя»,  «Кохайтеся, чорнобриві», а менші дівчатка виконали танок «Зацвіла в долині червона калина».

Шевченка неможливо вивчити, Його треба перепрочитувати, переосмислювати, щоразу вишукуючи нові істини. Кобзар був, є і буде нашою Гордістю, Славою та Символом нашого народу!!! Любімо, шануймо, читаймо, величаймо!!!

«Кобзарю, слово твоє вічне і не знищене, воно житиме повсякчас!»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень