A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Семінар директорів закладів загальної середньої освіти Буської ТГ Семінар директорів закладів загальної середньої освіти Буської ТГ

Дата: 28.03.2023 15:48
Кількість переглядів: 316

Семінар директорів закладів загальної середньої освіти Буської ТГ

28 березня 2023 року на базі Ожидівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено семінар директорів на тему: «Створення ефективної моделі організації виховного процесу в школі з метою формування в учнів ціннісних орієнтирів соціально адаптованої, гармонійно розвиненої особистості».

Теоретичний модуль семінару розпочався з виступу начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради Марії Ричель, яка ознайомила присутніх з важливими питаннями організації освітнього процесу.

Цікавим та змістовним видався організаційний модуль директора Ожидівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Світлани Топорівської, яка презентувала візитну картку навчального закладу, поділилася з присутніми здобутками та ідеями, які втілює в життя школа. Під час перегляду челенджу «Мій клас найкращий», який підготували класні керівники разом з учнями 1-11 класів, учасники семінару мали змогу поринути в шкільні будні та свята вихованців школи.

Оригінальністю та розмаїттям дитячих робіт захопив гостей закладу «Шкільний етюд» - виставка робіт гуртківців декоративно-ужиткового мистецтва Буського БДЮТу, який працює на базі Ожидівського ЗЗСО І-ІІІ ст.(керівник Галина Якимів).

Практичний модуль семінару розпочався з перегляду шкільного телемарафону «Від витоків – до сьогодення». Заступник з виховної роботи Руда Н. Т., педагог-організатор Дрозд Г. Р. разом з ведучими та учасниками телемарафону провели екскурс історією школи, охопивши усі ланки освітнього процесу. Продовжуючи тему патріотичного виховання, учасники марафону та присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв сьогодення, які віддали своє життя за мирне небо над Україною, закликали «весь світ менше говорити, а більше діяти», вірити ЗСУ та швидку Перемогу.

У роботі семінару також взяли участь голова Буської ТГ Ростислав Сліпець, староста місцевого округу Марія Кіндратів, головний спеціаліст відділу освіти Богдан Глуховецький та головний економіст відділу освіти Віра Домкович.

Під час рефлексійного модулю учасники високо оцінили творчий нестандартний підхід педагогічного колективу до його проведення та розкриття різноманітних форм, видів роботи з даної теми та прийшли до висновку, що «виховання – це не поєднання заходів і прийомів, а мудре спілкування дорослого із живою душею дитини» (В. О. Сухомлинський).

Заступник директора з НВР Солтис О.Є.

На зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень