A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Десятикласниця презентувала свою наукову роботу на тему « Залишки наднових та їх випромінювання у різних діапазонах. Крабовидна туманність», яку підготувала під керівництвом учительки фізики й астрономії Бабійчук Оксани Василівни.

Дата: 02.05.2023 09:17
Кількість переглядів: 133

«Ворог йде туди, де програє учитель і священик»

( Отто фон Бісмарк)

Успіх всупереч обставинам

Зараз дуже важкий час, особливо для наших дітей. Бо їм доводиться знати, що таке війна, доводиться знати, що таке загиблі рідні, що таке повітряні тривоги, як це – навчатися у бомбосховищах…

Але якщо є бажання і натхнення у вчителів працювати, тримати на рівні освітній фронт, виконувати свою роботу якісно, а в дітей брати ті знання, то це бажання приводить до таких вершин, що за інших, спокійних, обставин ми б і не помітили цього.

Прикладом цього є участь нашої учениці 10 класу ( Заводський ЗЗСО IIII ступенів) Литвин Галини в обласній науково-практичній конференції « Від атомів до зірок», присвяченій пам'яті Президента Львівської обласної Малої академії наук, Героя України, професора Івана Олександровича Вакарчука. Десятикласниця презентувала свою наукову роботу на тему « Залишки наднових та їх випромінювання у різних діапазонах. Крабовидна туманність», яку підготувала під керівництвом учительки фізики й астрономії Бабійчук Оксани Василівни.

Участь школярки особливо цінна, бо всупереч обставинам сьогодення. Тому подяки заслуговує як учасниця конференції, так і вчителька. Бажаємо нових успіхів у подальших підкореннях наукових вершин!

​​​​​​


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень