A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура)

Дата: 12.05.2023 14:24
Кількість переглядів: 132

►"Ой у лузі червона калина"

   

   11 травня 2023 року на базі Буського ЗЗСО-Гімназія ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка.  відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Участь в грі взяли рої 10 закладів загальної середньої освіти Буської міської ради.

   На початку змагань із вітальним словом до присутніх звернулися голова міської ради Ростислав Сліпець та Олександр Мошонкін, голова відокремленого підрозділу ГО «Побратими України» у Львівській області, які побажали учасникам успіхів у грі, досягнень та особистих перемог у справі підготовки до захисту свободи та незалежності рідного краю.

  У ході змагань учасники роїв показали свої вміння в таких видах та конкурсах: “Впоряд”, “Фізична підготовка”, “Стрільба”, “Метання гранати”, “Рятівник”, “Інтелектуальна гра-вікторина “Відун”, “Орієнтування”, “Бівак ” та “Візитка рою”.

   Підводячи підсумки гри, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Ричель подякувала вчителям, які підготували команди до участі у Грі, а учасникам команд - за майстерність та навики, які вони продемонстрували. Також нагородила грамотами  відділу освіти, культури, молоді та спорту  Буської міської ради переможців - рій “Бандерівці” Буського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 за зайняте 1 місце,  рій “Побратими України” Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 за 2 місце, рій “Нескорені” Буської гімназії та “Соколи” Побужанського ЗЗСО І-ІІІст. за 3 місце.  Всі інші рої отримали нагороди за участь.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень