A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Сяє Шевченка терновий вінок

Дата: 11.03.2019 17:42
Кількість переглядів: 457

      З нагоди відзначення 205-річниці з дня народження Т.Г. Шевченка в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшли заходи, приурочені Великому Кобзареві.

   Розпочали  урочистості  учні початкових класів усним журналом «Вічне слово Кобзаря». Школярі мандрували стежками малого Тараса, возвеличили його творчість у пісні і слові.    

   «Сяє Шевченка терновий вінок» – під такою назвою відбулося святкове дійство для учнів 5-11 класів та їх батьків. Дитячий церковний хор виконав низку українських пісень на слова Т.Г. Шевченка (кер. Стецько Н.О.). Глядачі теплими оплесками обдарували аматорів художньої самодіяльності: солістів Лапанюк В., Дяків А., дует у складі Дрозд М. та Дрозд О., вокальний ансамбль п’ятикласників та танцювальний колектив «Етуаль». Ведучими дійства були учні 7 та 9 класів (вчитель Шмигельська Г.А., Дрозд Г.Р.).

     Свято завершилося виступом ансамблю бандуристів (кер. Матвіїв Г.П.).

   Образ Великого Кобзаря став для нас близьким і рідним.  Всі присутні захоплювалися любов’ю поета до Батьківщини, красою українського слова, неповторним колоритом кожного рядка з поезії Т. Г. Шевченка.

     

         


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень