A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

25.10.2018 р. на базі НВК «Буська ЗОШ І ст.- гімназія – інтернат імені Є. Петрушевича при ЛНУ імені І.Франка» відбулася нарада директорів ЗЗСО Буського району.

Дата: 25.10.2018 17:44
Кількість переглядів: 401

25.10.2018 р. на базі НВК «Буська ЗОШ І ст.- гімназія – інтернат імені Є. Петрушевича при ЛНУ імені І.Франка» відбулася нарада директорів ЗЗСО Буського району.

Нарада розпочалася концертною програмою переможців та номінантів  районного фестивалю патріотичної пісні та слова «Сурми звитяги - 2018», який став заключним акордом заходів на відзначення Дня захисника України, Дня Покрови, Дня створення українського війська та 76-річчя створення УПА.

Ільницька О.І., провідний спеціаліст відділу освіти, ознайомила присутніх з наказом  про початок опалювального сезону та наголосила про ліміти використання природного газу,  про обов’язкове оприлюднення фінансової звітності на сайтах установ.

На нараді розглядалось питання «Впровадження педагогіки партнерства, компетентнісного й інтеграційного підходів в освітній процес першокласників». Досвідом роботи щодо впровадження НУШ поділились керівники Новомилятинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Куткірської ЗОШ І-ІІ ст. філії ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» .

Директори  Горошко А.Т., Комарницька А.М. акцентували увагу щодо організації ефективного і безпечного освітнього середовища,  педагогіки партнерства: сутність, основні принципи; ознайомили з методиками і технологіями, сучасними підходами щодо інтеграції у початковій школі. А методист РІМЦу Гарбіч Л.І. – на чотирьох основних компонентах ранкової зустрічі у форматі НУШ.

Наступне питання - «Організація роботи з охорони праці в осінньо-зимовий період в Сторонибабській ЗОШ І-ІІІ ст. та Кутівській ЗОШ І-ІІ ст.». Презентували роботу своїх навчальних закладів Мартинюк Б.В. та Зохнюк Л.П.. Виступаючі розповіли про профілактичну роботу з безпеки життєдіяльності в осінньо-зимовий період, про виконання заходів щодо безпечного перебування дітей та працівників навчального закладу, координацію  роботи з безпеки життєдіяльності, здійснення контролю за станом протипожежного захисту, створення належних умов для функціонування навчальних закладів в осінньо-зимовий період, збереження життя і здоров’я учнів.

Методист РІМЦ Л.Ціхоцький наголосив на важливості ведення відповідної документації з охорони праці, проведенні бесід з учнями щодо попередження пожеж, посилення відповідальності керівників ЗЗСО за створення безпечних умов для учнів під час перебування у закладах освіти та ін.

Учасники наради взяли участь в обговоренні питань:

  • проходження курсів для вчителів початкових класів, які будуть вести уроки у 1 класах Нової української школи 2019- 2020 н.р.

( Л.Гарбіч, методист РІМЦ),

  • атестація та проходження КПК педпрацівниками ( Г. Нетреба, методист РІМЦ),
  • участь учнівської молоді у Форумі лідерів Надбужжя, виконання листів та доручень департаменту освіти та науки ЛОДА, відділу освіти ( Б. Сорочинська, методист РІМЦ),
  • підсумки конкурсу сценаріїв виховних заходів, присвячених 1030-річчю Хрещення Київської Русі ( С. Лабінська, методист РІМЦ),
  • про роботу з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах

(Б. Глуховецький, головний спеціаліст відділу освіти).

                                                                     Гарбіч Л.І., Ціхоцький Л.Л.,

методисти районного інформаційно-методичного центру

відділу освіти Буської РДА

    

   

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень