A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 03.06.2019 17:48
Кількість переглядів: 182

В перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Життя дітей у наш час не у всіх країнах однакове. Громадянські війни та збройні конфлікти і надалі змушує страждати дітей багатьох країн.

Міжнародний день захисту дітей - це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від експлуатації дитячої праці – як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.

Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Діти – це майбутнє нашої держави.

У НВК «Ракобовтівська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» також  не забули про майбутнє покоління та провели, напередодні, низку заходів, а саме: спортивне свято «Сильніше,вище,скоріше!», де учні дали змагалися в різноманітних конкурсах, демонстрували спритність у вправах з м’ячем; виготовляли стіннівку «May there always be sunshine» і переглянули англомовний мультфільм і  отримали задоволення і незабутні відчуття. І також не обійшлося без традиційного конкурсу малюнка на асфальті «Щасливе дитинство моє», де діти могли дати волю своїм фантазіям.

Хмілярчук М.Т.,

вч. англійської мови

   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень