A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Ефективні засоби навчання і виховання учнів

Дата: 18.04.2019 17:58
Кількість переглядів: 187

18 квітня 2019 року відбулася нарада директорів ЗЗСО Буського району під керівництвом начальника відділу освіти Олійник Г.М..

Ільницька О.І., провідний спеціаліст, ознайомила учасників наради з правилами прийому дітей до перших класів у 2019 році, електронним документообігом та системою ІСУО. Акцентувала увагу на важливості висвітлювання інформації на сайтах ЗЗСО згідно з вимогами Закону України про освіту (ст.30).

Шимків М.С., головний спеціаліст, наголосив на важливість цілеспрямованої роботи дирекцій шкіл у підготовці випускників ЗОШ І-ІІІ ст. району до участі у ЗНО-2019.

Перед учасниками наради виступила методист РІМЦ Гарбіч Л.І., яка звернула увагу присутніх на основні засади застосовування у 1 класі LEGO - технологій. Досвідом роботи щодо використання конструктора на уроках у НУШ поділилась тренер LEGO, учитель початкових класів ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст.№1» Ковалик О.Я. Педагог відзначила, що час вимагає змін до підходів у навчанні та актуальності використання гри LEGO в освітньому процесі початкової школи.

Дубас О.М., методист РІМЦ, висвітлила питання виховання духовності учнів засобами музейної педагогіки та підготувала для усіх шкіл району методичний посібник « Мандрівка шкільними музеями Бущини» . Досвідом роботи шкільного музею поділився директор НВК «Новосілківська ЗОШ І-ІІ ст. ім. М. Шашкевича» Гуменний С.К. Він підкреслив, що музейна педагогіка – це ефективний засіб навчання і виховання школярів.

Нетреба Г.В., методист РІМЦ, доповіла про підсумки проведення атестації педагогічних працівників у 2019 р.

З результатами санітарно-епідеміологічного обстеження шкільних їдалень ознайомив головний спеціаліст Глуховецький Б.Л.

На завершення Галина Михайлівна Олійник побажала усім напередодні пасхальних свят міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку й благополуччя, творчого пошуку та нових професійних здобутків в імя рідної України.

Л.Гарбіч, методист РІМЦ

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень