A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

14 листопада 2023 року в Народному домі м. Буськ було проведено семінар-навчання.

Дата: 15.11.2023 12:32
Кількість переглядів: 145

14 листопада 2023 року в Народному домі м. Буськ спільно із заступником голови Львівської ППОіНУ Мар'яном Калином, відділом освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради ( кер. Марія Ричель) та Територіальною організацією профспілки працівників освіти і науки України Буської ТГ (гол. Світлана Лабінська) було проведено семінар-навчання щодо практичного застосування Положення про атестацію педагогічних працівників, яке набрало чинності у вересні цього року.

У навчанні взяли участь директори закладів середньої та дошкільної освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи, а також голови первинних профспілкових організацій. Аудиторія багато чисельна, адже атестація - справа відповідальна, завжди спрямована на всебічне, комплексне, а найголовніше - об'єктивне оцінювання педагогічної діяльності працівників.

Під час зустрічі Калин М. М. фахово і дохідливо презентував нове Положення про атестацію, акцентував увагу слухачів на внесених змінах, виокремив важливі моменти у самій процедурі проведення атестації. Всі присутні отримали від юриста вичерпні професійні відповіді на питання, які стосуватися трудових відносин, чинного законодавства, особистих проблем. Запитували, дискутували, радилися.

Дякуємо ЗСУ та Львівській ОППОіНУ за можливість працювати, зустрічатися і навчатися в умовах сьогодення.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень