A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З 25 листопада по 10 грудня, у Ракобовтівській філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся тренінг для учнів 5-9 класів «Зупинемо булінг разом!».

Дата: 15.12.2023 10:42
Кількість переглядів: 114

Зупинемо булінг разом!

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка щорічно триває з 25 листопада по 10 грудня, у Ракобовтівській філії Буського ОЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся тренінг для учнів 5-9 класів «Зупинемо булінг разом!».

Актуальність тематики заходу зумовлена гостротою проблеми такого соціального явища як булінг, який отримав поширення в усьому світі і в тому числі в Україні. Важливо привернути увагу учасників освітнього процесу до питань протидії булінгу, попередження насильства та жорстокості в сім’ї; мобілізувати зусилля і формувати нетерпимість до проявів агресії; розвивати співчутливе ставлення до жертв насилля; вдосконалювати навички надання і отримання допомоги.

Учні детальніше ознайомилися із різновидами шкільного булінгу, отримали інформацію про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування), моделювали та шукали вихід із ситуацій, які можуть виникнути в повсякденному житті, вчилися відрізняти булінг від сварки та піджартовування.

Кожен повинен почувати себе захищеним. Треба поважати свої права, права іншого і вчитися співіснувати разом. Бути гарною людиною – це добра звичка. І прищеплювати її треба змалечку.

Лілія Мазник-Ліщинська,

вчитель правознавства



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень