A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З Різдвом Христовим, Новим роком та всіма зимовими святами!

Дата: 22.12.2023 08:59
Кількість переглядів: 160

Дорогі освітяни, учителі-ветерани, працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради, учасники освітнього процесу!

   Сердечно  вітаємо з Різдвом Христовим, Новим роком та всіма зимовими святами! Цьогоріч разом з усім світом. В єдиному строю. Ми прийшли до них із світлом здобутків, незважаючи на криваву війну.  Діти сумлінно вчилися, і кожен дорослий на своєму робочому місці, як і воїни, був на передньому краї боротьби, з честю виконував свій громадянський обов`язок. Освітня галузь Буської ТГ – міцний тил з надійними інвестиціями у майбутнє,  нетлінними традиціями і звичаями, доброчинністю і милосердям. Щорічно український Святвечір  збирає кожну родину за столом у теплі Вифлеємського вогню, з дзвінкими колядками на славу народженому Ісусу Христу і господарям, кутею і пампушками, з доброю пам`яттю про своїх миролюбних предків.   Традиційні зустрічі Нового року з ялинковими вогнями і віншуваннями сьогодні  скромні, з розумінням воєнного часу, але щемно і велично. В цьому ряду і благодатне зцілююче Водохреща, що оновлює душу і тіло, вселяючи несхитну віру в нашу Перемогу.  Згадаємо усіх. Помолимось особливо   за тих, хто ціною свого життя   нищить московську  орду на українській героїчній   землі.

   Бажаємо усім у  2024 році   єдності, миру, добра , любові й щастя,  підтримувати один одного духовно і матеріально , успіхів і міцного здоров `я, зокрема  нашим доблесним  ЗСУ.  Їм – наші любов, тепло сердець і святкові гостинці, дитячі малюнки, щирі віншування,  що привезуть на фронт герої волонтери.

      Христос рождається!   Славімо його!

      З Новим роком!

З повагою

 

         Начальник

відділу освіти, культури,

молоді та спорту Буської міської ради                       Марія РИЧЕЛЬ

 

         Голова профспілкової  спільноти освітян

Буської ТГ                                                                       Світлана ЛАБІНСЬКА    

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень