A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Театралізоване дійство "Різдвяна ніч" відбулося у Переволочнянському ЗЗСОІ-ІІст. Його підготували і провели учні школи під керівництвом вчительки МисакО.Є.

Дата: 22.12.2023 14:50
Кількість переглядів: 146

В очікуванні Різдва.

Театралізоване дійство "Різдвяна ніч" відбулося у Переволочнянському ЗЗСОІ-ІІст. Його підготували і провели учні школи під керівництвом вчительки МисакО.Є.

В урочій тиші шкільної світлиці оживали епізоди з життя Ісуса, лунали колядки і величальні пісні на честь маленького майбутнього Месії. Як і годиться, на свято завітали пастушки з колядниками. Танець маленьких янголять відтворив таїнство радості народження Божого дитятка.

Завітали на свято учасники Народного фольклорного колективу "Джерело". Вони принесли зі собою коляди, у яких споконвіку живе вічний дух рідної землі. Свій виступ колектив завершив піснею-проханням до Небесного Отця , щоб зберіг життя наших захисників , щоб діти України ніколи не знали війни. Господиня дійства, роль якої майстерно виконала учениця 7 класу Бира Соломія, частувала усіх присутніх пампушками, яблучками, пиріжками, паляницями з маком.

Світла, об'єднуюча сила Різдвяних свят витала над кожним присутнім, відкриваючи серця для Ісуса.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень