A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Тренінг на тему: "Самодопомога та первинна підтримка при стресових ситуаціях"

Дата: 15.02.2024 10:17
Кількість переглядів: 77

😲 Ми живемо у час війни. А як не розгубитися і надати першу психологічну допомогу іншій людині при потребі? Як відчути емоції іншої людини, щоб зрозуміти, що вона потребує допомоги? Тому важливо вміти стабілізувати свій емоційний стан та підтримати людину при необхідності.

👉 Марафон у рамках проєкту "Підтримка ментального здоров'я під час війни" триває... 14 лютого Буський молодіжний центр побував у Переволочнянському ЗЗСО І-ІІІ ст.

🥰 Тренінг на тему: "Самодопомога та первинна підтримка при стресових ситуаціях" провела директорка Буського молодіжного центру Марія Шквір.

🫶 Під час тренінгу учасники дізналися багато цікавої та важливої інформації. У практичній - здобули чимало навичок самодопомоги в стресовій ситуації, ознайомилися з психотехнологіями саморегуляції стресу, різноманітними техніками ППД, зокрема в ігровій формі працювали з майндфулнес практиками. Та, мабуть, найцікавішим був майстер-клас з арт-терапії (малювання картин кавою та створення CRAFT 3D об'ємного серця).

Наприкінці усі зробили висновок, що арт-терапія є дуже ефективною та корисною.

Цей метод потрібний усім, хто хоче перебувати в гармонії із собою. А малювання кавою є не лише творчою практикою, а й чудовою арома-терапією.

💙 Захід відбувся з ініціативи Буського Центру Молодіжних Ініціатив, Центру професійного розвитку педагогічних працівників Буської міської ради, за підтримки Буської міської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.

💛 Подяка адміністрації освітнього закладу та педагогу Ірині Палці за допомогу в організації заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень