A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Буському ЗЗСО-Гімназія Ім. Євгена Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка, в рамках проєкту "Підтримка ментального здоров'я під час війни", відбувся тренінг "Здоров'я - цінність нашого життя".

Дата: 20.02.2024 10:40
Кількість переглядів: 117

🔸В понеділок, 19 лютого, у Буському ЗЗСО-Гімназія Ім. Євгена Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка, в рамках проєкту "Підтримка ментального здоров'я під час війни", відбувся тренінг "Здоров'я - цінність нашого життя".

🥰 Його провели психологиня та соціальний педагог гімназії Марія Василик та директорка Буського молодіжного центру Марія Шквір.

🫶 Здоров'я — це найвище благо, дароване людині природою. Тому дуже важливо підтримувати його в тонусі. Саме це й стало основою тренінгу. Молоді намагалися довести цінність ментального здоров'я у житті людини, прагнення займати активну життєву позицію, визначення й сприйняття власних духовних цінностей та цілей шляхом усвідомлення та опановування власних почуттів й бажань.

У практичній частині було продемонстровано цілу низку сучасних психологічних технік, які є важливим аспектом аналізу та підтримки здорового самопочуття.

🔷 Захід відбувся з ініціативи Буського молодіжного центру, Центру професійного розвитку педагогічних працівників та підтримки Буської міської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень