A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

4 квітня, на базі Народного дому с.Новосілки, відбувся заключний семінар-практикум для працівників культури Буської міської територіальної громади.

Дата: 05.04.2024 15:50
Кількість переглядів: 36

🌿 4 квітня, на базі Народного дому с.Новосілки, відбувся заключний семінар-практикум для працівників культури Буської міської територіальної громади.

🔸 Розпочався семінар з відвідин місцевого храму Св.Миколая, де працівники культури разом з настоятелем церкви о.Юрієм Годісем помолилися за мир в Україні, почули розповідь про історію храму, який є пам'яткою архітектури дерев'яного сакрального зодчества.

Надалі учасники семінару побували на місцевому кладовищі, де помолилися на місці першопоховання о. Маркіяна Шашкевича.

Чудові мистецькі номери у Народному домі презентували учасники художньої самодіяльності закладу культури (завідувач - Ольга Годісь), з привітальним словом і побажаннями плідної роботи звернулася до присутніх староста округу Галина Гірна.

В продовження працівники культури відвідали Народний музей о. Маркіяна Шашкевича, де цікаву екскурсію провела Леся Біскуп.

Надбужанська краєзнавиця Людмила Ціхоцька поділилася теплими спогадами про створення музею та його відкриття та в вчергове наголосила на важливості облаштування у всіх закладах культури громади музейний кімнат чи куточків народознавства.

Завершився семінар майстер-класом з виготовлення великодніх прикрас, який провела художник Буського МНД Лілія Андрєєва.

🙏 Працівники галузі культури нашої громади вдячні Господу нашому - Ісусу Христу та Збройним Силам України за можливість жити і працювати на рідній українській землі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень