A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Здоров'я – не купиш за гроші, але його легко можна зберегти! "Скажи ні шкідливим звичкам"

Дата: 18.04.2024 16:01
Кількість переглядів: 82

Враховуючи виклики сучасного світу, де стрес, темп життя і спокуса шкідливих звичок на кожному кроці, директорка  Буського молодіжного центру Марія Шквір (@) та практичний психолог Тетяна Яворська провели у приміщенні Ожидівської школи надзвичайно корисний тренінг на тему: "Скажи ні шкідливим звичкам". Цей захід був присвячений усвідомленню насідків, які шкідливі звички можуть завдати нашому організму, та розробці стратегій їх подолання.

Чому важливо звертати увагу на шкідливі звички?

🚬 Куріння, наприклад, не тільки сприяє розвитку хвороб серця та легень, але й може стати причиною ранньої смерті.

🥃 Зловживання алкоголем не дає організму відпочити та відновитися, що призводить до безпліддя, зниження імунітету і навіть до депресії.

🍔 Нездорове харчування та відсутність активності стрімко сприяють розвитку ожиріння, діабету та інших серйозних захворювань.

Що ми можемо зробити?

Під час тренінгу ми акцентували увагу на мотивації, формуванні здорових звичок і контролі емоційного стану часто присутні у корені проблеми. Вправи на самоаналіз, групова робота та майстер-класи допомогли учасникам краще зрозуміти свої звички та розробити індивідуальний план дій для їх зміни.

Незамінним елементом тренінгу стала активна участь молоді та ділення власним досвідом. Ці діалоги відкрили простір для сприйняття, підтримки та зміцнення взаєморозуміння серед учасників.

Захід відбувся за підтримки Буської міської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Подяка адміністрації школи та Тетяні Яворській за допомогу в організації заходу.

Пам’ятайте! Шлях до поліпшення здоров'я починається з першого кроку і з вашого рішення змінити життя на краще. Довіра, відкритість до нового та готовність до змін – ваші найкращі помічники на цьому шляху. Нехай цей тренінг стане першим кроком до життя без шкідливих звичок і з повагою до найціннішого – вашого здоров'я!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень