A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Безпека учасників освітнього процесу ─ першочергове завдання керівників закладів освіти.

Дата: 21.05.2024 16:45
Кількість переглядів: 263

 

21 травня 2024 року відбулося завершення навчання з охорони праці для директорів, заступників з навчально-виховної та виховної роботи, голів первинних профспілкових організацій  закладів та установ освіти Буської територіальної громади.

Велика подяка за отримані знання Мар’яну Калину, заступнику голови, завідувачу відділу соціально-економічного захисту і заробітної плати Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки, Наталії Скірці, заступнику начальника Управління контрольно-перевірочної роботи, начальнику відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Головного управління Пенсійного фонду у Львівській області, Володимиру Вовку, представнику Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань охорони праці. Освітяни успішно склали іспит на знання законодавства, державної політики у галузі охорони праці, громадського контролю за станом  посадових інструкцій, організації навчання у надзвичайних ситуаціях, плану евакуації з приміщень, проведення інструктажів та інших важливих питань.

 Навчання відбулося за ініціативи Марії Ричель, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради, Богдана Глуховецького, головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради, Світлани Лабінської, голови ТО ППОіНУ Буської ТГ. 

На згадку про зустріч залишилася колективна світлина з прапором 420-го Окремого стрілецького батальйону, подарованим  захисниками освітянам Бущини  на знак подяки за надісланий дрон.

 

Світлана ЛАБІНСЬКА,

голова ТО ППОіНУ Буської ТГ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень