A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Шевченкове слово у віках не старіє

Дата: 14.03.2019 18:28
Кількість переглядів: 209

Є імена, що увібрали в себе душу народу, стали часткою його життя. Саме таким для українців є ім’я Тараса Григоровича Шевченка, славетного і величного митця, людини планетарного масштабу.

До 205-ї річниці від Дня народження великого поета, в Утішківській ЗОШ І-ІІ ст. 13 березня відбувся виховний захід «Шевченкове слово у віках не старіє», який підготували педагог-організатор Тимоць О.С. та вчитель музики Бекар О.М. Під час заходу глядачі мали змогу пригадати роки життя Великого Кобзаря, побачити інсценізації його творів «Малий Тарас», «Тарасові шляхи», «Наймичка», «Катерина» . Під час проведення свята учнями 5-9 класів  були прочитані вірші великого Кобзаря, твори про його долю інших авторів, прозвучали пісні на слова Т. Шевченка у виконанні шкільного дитячого ансамблю.

Змінюються часи, але незмінним, невичерпним і, по суті, не до кінця прочитаним і розгаданим залишається сам Т. Шевченко. І вистачить його, поза всяким сумнівом, ще на багато-багато поколінь – допоки житиме український народ, допоки буде жити наша Україна!

 

Тимоць О.С., педагог-організатор

   

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень