A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Освітяни Бущини накреслюють перспективи

Дата: 21.03.2019 18:46
Кількість переглядів: 171

21.03.2019 р. на базі НВК «Буська ЗОШ І ступеня гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбулася планова нарада директорів шкіл (начальник відділу освіти Олійник Г.М.) за участю голови Буської РДА Мороза П.С., заступника голови Буської РДА Сай Т.П., Забілого Р.В., директора Національного музею «Тюрма на Лонцького».

Галина Михайлівна ознайомила присутніх щодо фінансового забезпечення навчальних закладів, програми «Обдарована дитина», премій ім. Героя Небесної сотні, бійців АТО і ООС. А також наголосила на прибиранні шкільних територій та символічних могил.

Голова Буської РДА Мороз П.С. інформував про стан розвитку району, його економіку та державотворчі процеси в країні. «Ми знаємо, хто ми є, що ми хочемо, куди йдемо, що курс наш на все українське – правильний», – зробив такий наголос голова РДА.

Гість зібрання, Забілий Р.В., зокрема підкреслив, що зроблено багато, реформи проводяться і звернути з правильного шляху не маємо права, бо треба розбудовувати свою державу спільно і не усуватися від цих процесів.

Основні питання наради презентували доповідачі, а саме:

  • підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін (Г. Максим, завідувач РІМЦ);
  • про організацію роботи щодо профілактики правопорушень, запобігання дитячій бездоглядності та жорстокого поводження з дітьми в ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1», НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.», НВК «Соколянська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» (Шимків М.С., головний спеціаліст відділу освіти);
  • з досвіду роботи організації індивідуальної форми навчання у НВК «Андріївська ЗОШ І-ІІІ ст.» (Теодоровський П.Й., директор школи, Тронь Н.М., директор ІРЦ).

Зустріч закінчилася на патріотичній ноті, учасники якої виконали Марш української армії «Зродились ми великої години» та переглянули відеоролик на цю тему.

Ганна Максим, завідувач районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти Буської РДА

   

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень