A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Урок української і сучасні освітні технології

Дата: 20.03.2019 16:33
Кількість переглядів: 204

   20 березня 2019 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбувся семінар-тренінг за участю вчителів української мови і літератури навчальних закладів району.

   Захід розпочався літературно-музичною композицією за творами Тараса Шевченка «Зоре моя вечірняя», присвяченою 205-ій річниці від дня народження Кобзаря, у виконанні гуртківців Буського Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Марія Камінська).

    Учасники семінару обговорили низку актуальних проблем щодо впровадження новітніх технологій викладання предмету.

    Методист РІМЦ Світлана Лабінська розповіла про сучасні способи формування читацьких навиків учнів, запропонувала присутнім способи заохочення учнів до читання художньої літератури (книжкові інсталяції, романи-постери, мотиватори, «хмарка слів», мудборди, рор uр книги, виготовлення фліпбуків, лепбуків та ін.)

    Любов Максименко, вчитель української мови і літератури ОЗНЗ «Олеська ЗОШ І-ІІІ ст.», поділилася досвідом використання на уроках ігрових технологій, створення інтерактивних тренажерів, відеороликів для редагування текстів ведучих різних телеканалів та ін.

   Учитель української мови і літератури Заводської ЗОШ І-ІІІ ст. Дарія Дацків представила досвід педагогів школи у здійсненні інтеграції як сучасної освітньої технології, розповіла про види нестандартних інтегрованих уроків, днів інтегрованого навчання, проведених педагогами навчального закладу.

   Голова районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури Галина Олійник оголосила підсумки проведення олімпіади і мовно-літературних конкурсів у 2018-2019 н.р.

   Після закінчення семінару вчителі зробили світлину на згадку біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

 

Світлана Лабінська,

методист РІМЦ

відділу освіти Буської РДА

 

   

 

    

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень