A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

3-4 листопада 2018 року на базі НВК «Буська ЗОШ 1-ІІІ ступенів-гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов з метою пошуку і підтримки обдарованих школярів.

Дата: 05.11.2018 11:27
Кількість переглядів: 271

3-4 листопада 2018 року на базі НВК «Буська ЗОШ 1-ІІІ ступенів-гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських  олімпіад з іноземних мов з метою пошуку і підтримки обдарованих школярів.

Змагання відбувалися в напруженій, але дружній атмосфері. З французької мови 1 місце серед восьмикласників посів Богдан Березяк з Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, серед дев»ятикласників – Христина Бекар,  учениця ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», а серед десятикласників і одинадцятикласників – Софія Новик і Василина Потопник з НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ступенів». На першому місці з німецької мови  – гімназист Олег Зозуля,  серед  дев’ятикласників - Маркіян Букеда, одинадцятикласників – гімназистка Анна Габа. На перше місце з англійської мови вийшли:  серед восьмикласників - Олег Зозуля з гімназії, дев’ятикласників – Софія Степаник з ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», десятикласників – Максим Кушнірук з ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» й одинадцятикласників –  гімназистка  Анна Габа.

Всіх вітаємо з перемогою, а Олега Зозулю та Анну Габу – двічі, бо вони стали переможцями з двох іноземних мов.

                                                                Галина Нетреба,

                                                               методист РІМЦу 

   

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень