A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Старшокласники та педагоги Буської гімназії приєдналися до написання Всеукраїнського радіодиктанту, офіційним гаслом якого цьогоріч став хештег #пишеморазом.

Дата: 09.11.2018 15:40
Кількість переглядів: 185

  Словесність – джерело, з якого починається струмок знань. За допомогою слова ми пізнаємо світ, відкриваємо таємничість інших наук та прилучаємося до духовності свого народу.

   Традиційно в нашому навчальному закладі вся шкільна родина відзначає День української писемності і мови. Ми шанобливо ставимось до рідної мови, вшановуємо азбуку, правопис і літературну мову. 

 Старшокласники та педагоги Буської гімназії приєдналися до написання Всеукраїнського радіодиктанту, офіційним гаслом якого цьогоріч став хештег #пишеморазом.

   А учні 1-4(5-8) класів побували в мовній вітальні, яку підготували і провели члени секції «Літописець» клубу «Ми – українці». Школярі пройшлися стежками рідної мови: переглянули презентацію про історію становлення української писемності та відеоролик про Нестора Літописця – прабатька української словесності, познайомилися з цікавими фактами про нашу мову, насолодилися піснями і поетичними рядками про українську мову та рідний край.

  Сьогодні ми повинні збагнути необхідність опанування всіма таємницями рідної мови й по-справжньому захопитися мистецтвом слова. Сучасники, будьмо гідними мудрості пізнавати мовні скарби, утверджувати в собі рідне слово і в слові веселому, доброму утверджувати себе.

  

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень