A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Духовне і фізичне здоров’я школярів – основне завдання освітян Бущини

Дата: 28.05.2019 16:50
Кількість переглядів: 157

28 травня 2019 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. –гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулася нарада керівників ЗЗСО Буського району.

Начальник відділу освіти Олійник Г.М. у зв’язку із закінченням навчального року привітала учасників наради із закінченням навчального року, акцентувала увагу на необхідності проведення звітів керівників шкіл та ремонтних робіт у навчальних приміщеннях.

На нараду виносилися питання духовно-морального виховання учнів на уроках християнської етики та в позакласній роботі (Лабінська С.С., методист РІМЦ, Лук’янчук М.В., директор Побужанської ЗОШ І-ІІІ ст.,). Директорам було роздано методичні матеріали з даної проблеми, розкрито основні методи та форми роботи районного методичного об’єднання вчителів предмета «Основи християнської етики», представлено досвід роботи педколективу Побужанської ЗОШ І-ІІІ ст.

Про організацію в школах Днів цивільного захисту та Тижнів безпеки дитини розповів  Ціхоцький Л.Л., методист РІМЦ, та Матусевич Н.К., директор НВК «Соколянська ЗОШ І-ІІ ст.», адже сьогодні залишаються актуальними питання оповіщення населення про надзвичайні ситуації, надання оперативної допомоги, навчання населення правилам поведінки та основним способам захисту від наслідків надзвичайних ситуацій, прийомам надання першої допомоги.

Головний спеціаліст відділу освіти Глуховецький Б.Л. розповів учасникам наради про хід підготовки до літнього оздоровлення школярів та результати обстеження стану готовності навчальних закладів міста Буська до відкриття оздоровчих таборів.

Директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Буської районної ради Тронь Н.М., ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» Пунь О.Й та Новомилятинської ЗОШ І-ІІІ ст. Горошко А.Т.  розповіли про взаємозв’язок ІРЦ з командою психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами.

Ільницька О.І., провідний спеціаліст відділу освіти,  звернула увагу керівників на стан електронної реєстрації учнів 1 класу, якісне наповнення шкільних сайтів,  висвітлення фінансової звітності ЗЗСО та публічної інформації  згідно з законом України «Про освіту», про хід проведення ДПА у ЗОШ І-ІІІ ст. та участь випускників у ЗНО-2019.

Ціхоцький Л.Л.,

методист РІМЦ відділу освіти Буської РДА

   

 

   

 

   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень